22 Aralık 2011 Perşembe

Köpek Eğitimi


Köpek eğitimi geldiğinde insanların aklına “otur, yat, bekle vs..” gelmektedir. Fakat köpek eğitimi bunlardan ibaret değildir.

Bir çok köpek yavruluğunda edinmiş olduğu yanlış davranışlarla eğitime gelmektedir ve buda köpeklerinizin eğitimini zorlaştırmaktadır. Bu yüzden köpeğinizin eğitimine erken başlanmasını tavsiye ediyorum..

Eğitimlerimiz evinizde, eğitim merkezimizde ve trafikte olmak üzere üç farklı ortamda uygulanmaktadır.

Köpek sahipleri işlerinden dolayı köpeğini eğitmeye zaman bulamamaktır bu yüzden köpek sahibine uygun zamanlar ya da  lokasyonlar belirlenerek eğitim yapılmaktadır.

Dilerseniz evinizde çalışabilir, evinizde yaşadığınız problemlerin çözümüne yönelik bir program yapabiliriz. Ya da zamanınız yoksa köpeğinizi klübümüze bırakabilir ve ya her fırsatta klübümüze gelir köpeğinizle çalışma imkanı bulabilirsiniz.

Kulübümüzde köpek ile sahibini ayırma, köpeği sahibine göstermeme gibi bir  uygulama yapmamaktadır. Dilediğiniz zaman köpeğinizi ziyaret edebilir, belirlenen saatlerdede köpeğinizle günlük eğitimlerine katılabilirsiniz. Saha çalışmalarını izlemek her kopek sahibinin hakkıdır.

Köpeğini kulübe bırakmak istemeyen ama klüp çalışmasından faydalanmak isteyen insanlar içinde belirlenen gün ve saatlerde köpeğinizle çalışmalara katılabilirsiniz. Çalışmaya gelir çalışma bittikten sonra köpeğinizi alır evinize dönebilirsiniz.

Hangi program daha faydalı derseniz, Sizin köpeğinizle birlikte olduğunuz her program faydalıdır. Amacımız insanlara köpek eğitiminden once köpeği anlamayı kolaylaştırmak, köpekle iletişimin nasıl olacağını anlatmaktır. Buna vakıf olan köpek sahibi için köpek eğitimi çok kolay olmaktadır.

Kulüpte yapılan çalışmanın faydası şudur; Klübümüzde bulanan tüm üyelerin çalışmalarını izleyebilir ya da  sizin köpeğinizde olmayan ama olabilecek  problemleri görebilir problemlerin çözümüne yönelik çalışmaları izleyebilirsiniz. Bununla birlikte köpeğinizle birlikte diğer köpeklerle bir araya gelebilir. Köpeklere olan agresyonu düzeltilebilir birlikte çalışma imkanı bulabilirsiniz.

Her türlü eğitim programının içerisinde: Havlama, agresyon, insanların üzerine şıçrama, Diğer köpeklere ve sahibe agresyon, tuvalet eğitimi(evinizde), yürürken çekiştirme, evde havlama, dış mekanda gel komutuna itaat etmeme, yerden yemek yeme, dışkı yeme problemleri ve daha bir çok davranış problemi çözülmektedir. 


Eğitimlerimizle ilgili detay bilgi almak için çiftliğimize gelebilir, Uygulamalı çalışmalarımızı izleyebilirsiniz. En önemlisi klübümüzde çalışma yapan diğer köpek sahipleriyle tanışabilir onlarında fikirlerini alabilirsiniz.

Fark yaratmak isteyen bir ekibin üyesi olmak isterseniz buyrun.

Erdinç Sarımusaoğlu

köpek eğitimi
köpek pansiyonu
köpek oteli

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder